Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
„Хората всякога са били и всякога ще бъдат глупави жертви на измамата и самоизмамата в политиката, докато не се научат да търсят зад всевъзможните нравствени, религиозни, политически, социални фрази, заявления, обещания интересите на тези или онези класи. (Владимир Ленин)
Автор: klasovosaznanie Категория: Политика
Прочетен: 389936 Постинги: 141 Коментари: 80
Постинги в блога от 07.07.2013 г.
"ДСБ, "Движение България на гражданите", Народна партия "Свобода и достойнство", "Зелените" и "Единство" са се срещнали днес и са приели общ документ с пет точки за сформирането на "Реформаторски блок", научи "Дневник" от присъствал на сбирката."http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/06/28/2092365_refor...a_na/

Вече години от ПП "Зелените" имат нездрави отношения с олигархичния кръг около в-к Капитал и едрия капиталист Прокопиев. Същите олигарси са свързани и с плутократичната организация КРИБ - най-мащабния профсъюз на капиталистите в България. В-к "Капитал" са един от най-шумните гласове на едрия капитал в България, те не веднъж са организирали пропагандни конференции и семинари, финансирани от Shell, Дънди прешъс металс и други корпорации, които унищожават природата. Въпросните капиталисти се опитват да припечелят обществени поръчки от голямата измама наречена "зелен" бизнес и така да спечелят пари от общестеното недоволство породено от унищожението на прирордата. Те защитават добива на Шистов газ, либерализацията на ГМО законите и куп деструктивни инвестиционни проекти. В същото време партия "Зелените" се обединява предизборно именно с тях и с партиите, които се обявяват за най-десните в България. С други думи за политиците, които вече готвоят "новата" дясна партия с единствената цел - повече свобода за бизнеса, повече печалби за техните близки олигарси. "Зелените" не са нищо повече от поредната дясна партия в България, която защитава интересите на българската и световната олигархична класа. "Зелените" искат да придадат "човешко лице" на мутри като Прокопиев и подобните му. Но мутрата с костюм си е пак мутра. "Зелените" предадоха каузата на природозащитниците, те монополизираха цялото зелено движение и сега искат да продадат нашите борби на клептократите, олигарсите, банкерите и капиталистите. Те защитават антисоциални политики като плоския данък, те защитават антиекологични мерки като търговията с емисии, те работят за тоталната приватизация на нашата природа! Предателството на "Зелените" не е просто в това, че са партия, а че са поредната дясна партия на олигархията, която не предлага никаква алтернатива, а се опитва да оправдае унищожението на планетата ни и да предаде нашите мечти за един по-хубав свят. Няма да забравим това и няма да простим! Трябва да се борим за независимо, прогресивно и истинско зелено движение.

http://bulgaria.indymedia.org/article/41960


Категория: Политика
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: klasovosaznanie
Категория: Политика
Прочетен: 389936
Постинги: 141
Коментари: 80
Гласове: 143
Календар
«  Юли, 2013  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031