Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2016 00:04 - Българските буржоазни власти доставят оръжие и наркотици на Американската ислямска държава
Автор: klasovosaznanie Категория: Политика   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image2016-01-04

 България отново влезе в международния новинарски обмен, но не с хвалба, а точно обратното. Френският разследващ журналист Тиери Мейсън споменава българския премиер Бойко Борисов  като глава на мафиотски картел. Публикуваме анализът му за сайта voltairenet.org без редакторска намеса:

Всичко тайно става явно. На мафиотския български картел не се отдаде да съхрани в тайна доставките по поръчка на ЦРУ на оръжие и наркотици на Ал Кайда и ИДИЛ в Ливан и Сирия. При това България се явава член на НАТО и ЕС.
Главата на един от двата български мафиотски картела Бойко Борисов е министър председател. Въпреки факта, че неговата страна се явява член на НАТО и ЕС, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ.
Като че изглежда, че всичко се случва случайно. В течение на 30 години фенетилин се използва от западногерманските спортисти в качеството му на допинг. По мнение на треньора Петер Нерюрер повече от половината играчи са го приемали регулярно. Българските търговци не остават на страна от този препарат. В периода на разпада на СССР до влизането в ЕС те организират неговото производство и нелегално го доставят в Германия под търговската марка каптагон.
Две мафиотски групировки – ВИС и СИК влизат в конкуренция. Известният спортсмен, преподавател в софийската полицейска академия Бойко Борисов, подчинен на СИК, създава собствена охранителна фирма за високопоставени лица и става бодигард на бившия просъветски държавен глава Тодор Живков, а по-късно на проамериканецът Симеон Сакскобургготски. След като последният става премиер назначава Бойко Борисов за главен секретар на МВР, а после го избират за кмет на София.
През 2006 година посланикът на САЩ в България /и бъдещ посланик в Русия/ Джон Байърли рисува неговия портрет в секретна грама, прихваната от Уикилийкс. Той докладва за неговите връзки с двама мафиотски главатари Младен Михалев – Маджо и Румен Николов – Пашата , основатели на СИК.
През 2007 година, основавайки се на доклад на швейцарската компания U.S. Congressional Quarterly заявява, че той е препятствал провежданеното на разследване в МВР и лично е бил съпричастен към 28 мафиотски убийства. По съобщение на вестника той е сътрудничил с помощник шефа на ЦРУ Джон Маклаулин, като е помогнал да се разположи в България секретна база и да се предостави военна база за нападение на Иран.
През 2008 година немският публицист и криминален журналист Юрген Рот нарича Бойко Борисов „българският Ал Капоне“.
След като става премиер, а страната влиза в НАТО и ЕС, ЦРУ го използва в тайна война против Муамар Кадафи. Бойко Борисов доставя каптагон, изготвен от Security InsuranceCompany, на джихадистите от Ал Кайда и ИДИЛ. Чрез смесмаве с хашиш ЦРУ прави този синтетичен наркотик по-привлекателен и по-ефективен по отношение на манипулирането на бойците, като това води до по-голяма жестокост, което се потвърждава от работата на Бернард Леви. Впоследствие Борисов започва да доставя този наркотик и в Сирия.
Но най-значимото събитие е закупуването от ЦРУ от встъпилата в НАТО и бившата членка на Варшавския договор въоръжение съветско производство, включвайки 18 800 преносими гранатомети и 700 противотанкови системи „Конкурс“ за сумата от 500 милиона долара.
По време на пребиваването си в България на делегация на Хизбула, целта на което е било потвърждение на информацията за тези доставки, в Бургас бе проведена терористична атака на автобус с израелски туристи. След атентата Бойко Борисов и Бенямин Нетанаху започват да обвиняват ливанската съпротива, а западната преса повдига предположение, че атентата е подготвен от камикадзе на Хизбула. Съдебният експерт Галина Милева открила, че останките от камикадзето не съответства на описанието дадено от свидетели, а контра разузнавачът Любомир Димитров заявява, че това не е бил камикадзе, а обикновен бандит, и че той не е съпричастен към взрива, пресата пък посочва за виновници двама араби, граждани на Канада и Австралия, а като съучастник на престъплението Sofia News Agency назовава американец, известен с псевдонима Дейвид Джеферсън. Когато с делото започва да се занимава ЕС, Хизбула е причислена към „терористичните организации“, а когато Борисов за кратък период е отстранен от властта, министърът на външните работи Кристиян Вигенин признава, че няма никакви доказателства, които да свързват този терористичен акт с ливанската съпротива.
В края на 2014 година ЦРУ престава да се занимава с тези доставки, и е заменено от Саудитска Арабия, но тя закупува не само оръжие съветско произовдство, но и съвременно въоръжение на НАТО, каквито са противотанковите снаряди BGM-71 TOW. Бързо на помощ на Риад идват Обединените Арабски Емирства. Тези държави обезпечават доставките на BGM-71 TOW на Ал Кайда и ИДИЛ чрез SaudiArabian Cargo и Etihad Cargo обикновено в Табук, в близост до саудитско-йорданската граница, или на емирско-френско-американската авиобаза Ал-Дафр.
През 2014 година ЦРУ прави пореден ход. Но този път става дума за забрана за България да издава разрешение за „Южен поток“, с помощта на който може да се обезпечи газо-снабдяването на Централна Европа. Тази забрана лишава България от значителни доходи и позволява от една страна да забави ръста на Европейския съюз съгласно плана Вулфовиц, а от друга страна да наложи на Русия европейски санкции под предлог украинската криза, и накрая да обезпечи краха на Сирия като крупен потенциален износител на газ.
По последни данни България, като член на НАТО и ЕС, продължава нелегално да доставя оръжие и наркотици на Ал Кайда и ИДИЛ, независимо от резолюция 2253, неотдавна приета единодушно в Съвета за безопасност в ООН.

Тиери Мейсън за: voltairenet.org, Превод: Афера.бг




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: klasovosaznanie
Категория: Политика
Прочетен: 391822
Постинги: 141
Коментари: 80
Гласове: 143
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930